8 Must know beautyhacks

Als we de term beauty moeten omschrijven denken we aan make-up, huidverzorging, haar verzorging en eigenlijk alles wat met het uiterlijk te maken heeft. Zo af en toe leren we nog wat nieuwe tips en tricks van onze favoriete beautygoeroes die hier alles van af weten. Omdat ik zelf heel goed weet dat niet iedereen de hele dag met make-up kan spelen of tijd heeft om tutorials te bekijken, heb ik een lijstje gemaakt van 8 must know beautyhacks:

Beautyhack 1

Wakker worden met een grote rode puist op je voorhoofd? Deze wil je natuurlijk het liefst gelijk weg werken. Tip de puist aan met volle Griekse yoghurt en laat het voor ongeveer 20 minuutjes drogen. De yoghurt zal ervoor zorgen dat de ontsteking minder wordt en het rode sneller wegtrekt. Geen dure middeltjes nodig!

Beautyhack 2

Een tandenborstel kan je prima gebruiken om je lippen mee te exfoliëren. De ruwe haartjes zullen ervoor zorgen dat de losse velletjes los komen. Smeer ze daarna in met een verzorgende lippenbalsem en je hebt binnen no-time zachte lippen.

Beautyhack 3

Wanneer jij snel last hebt van vettig haar moet je deze tip echt eens proberen. Pers het sap uit een verse citroen. Pak een katoenen bolletje en maak deze net met het sap. Nu ga je voorzichtig met het bolletje langs je haargrens waar het vettig is. Het sap van de citroen neemt het overtollige vet op waardoor je nog gemakkelijk een dag door kan zonder je haar te wassen!

Beautyhack 4

Vaak is een beauty verpakking zoals een tube crème of make-up nooit echt helemaal op. Er zitten nog altijd wel restjes in de verpakking waar jij niet bij komt. Bestel online handige make-up spatels en gebruik deze voor het leeg schrapen van de verpakking. Desnoods knip je de verpakking open wanneer dit nodig is. Er zal zeker nog genoeg product uit komen voor de rest van de week!

Beautyhack 5

Je wilt natuurlijk het meest uit je dure parfum halen. Spuit je parfum niet zomaar op maar kies bewust voor deze pulse punten zodat de geur optimaal tot zijn recht komt: je haar, achter je oren, onderaan je rug, binnenkant van je ellebogen, je navel en achter je knieën. Deze lichaamsplekken hebben een warmere temperatuur waardoor de parfum minder snel vervliegt of komt de geur tevoorschijn wanneer je met je haren beweegt.

Beautyhack 6

Wil jij een prachtige oog make-up look maken met een gekleurde oogschaduw? Gebruik dan eens een witte eyeliner als basis. Dankzij de witte ondergrond komen felle kleuren zoals blauw beter tot zijn recht! Heel simpel maar toch effectief.

Beautyhack 7

Een matterende settingspray is niet alleen goed tegen een glimmende huid. Spray je make-up vóórdat je je wimpers gaat krullen met de matterende settingspray. De spray laat een waas aan 'droogdeeltjes' achter op je gezicht en op je wimpers. Geef de spray de kans om even op te drogen en krul hierna pas je wimpers. Je zult merken dat de spray ook je wimpers heeft bedekt met droogdeeltjes waardoor deze een beetje ruwer zijn geworden. Wanneer je ze krult blijven ze veel beter rechtop en in model staan. Een laagje mascara en je wimpers blijven de hele dag goed in model.

Beautyhack 8

Wanneer je niet gezegend bent met volle lippen, kan je het wel laten lijken alsof je ze hebt. Gebruik een lippotlood dicht bij je eigen huidskleur. Gebruik de potlood om het midden van je lippen te accentueren en vervaag het een beetje. Voor de finishing touch gebruik je een shiny lipgloss en je lippen krijgen ineens een stuk meer definitie en lijken groter.

 

 

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het