Portfolio

In mijn portfolio verzamel ik al mijn werk. Ik ben trots op hetgeen ik elke keer weer weet te creëren. Check de mooiste looks, complete haarstyling, resultaten van de mesotherapie en fillerbehandelingen. Bekijk de mooie candygirls, de communiekindjes, de mooie bruiden en nog veel meer. Ik werk vanuit mijn salon en door heel Nederland en België.

Check mijn socials:

https://www.instagram.com/wies_makeup_hair/
https://www.facebook.com/wiesje.vanosch
https://www.facebook.com/wiesmakeupartist/

Check de mening van mijn klanten:

Wies wordt beoordeeld met een 9.9

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het