Bruidsvisagie 

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven en je wilt dan ook stralen op deze dag. Laat je bruidsvisagie daarom doen door een professional. Wies makeupartist is ervaren in het aanbrengen van bruidsmake up en past elke make-up stijl geheel aan op de wensen van de bruid. Met de bruidsvisagie van Wies makeupartist ben je zeker van make-up die de hele bruiloft mooi zal blijven zitten.

Bruidsvisagie aangepast op je jurk en bruiloft

De bruidsvisagie wordt helemaal aangepast op wat jij als bruid graag wilt. Of het nu gaat om een natuurlijke look of wil je juist alles uit de kast wilt halen, elke stijl is mogelijk. De bruidsmake up kan worden aangepast op het bruidskapsel, bruidsjurk of het thema van het feest. 

In een bruidsvisagie proefsessie bespreek ik graag met jouw je wensen met betrekking tot de gewenste make-up look en wordt de bruidsvisagie als test aangebracht. Hierbij kun je ontdekken of de look precies past bij wat je zocht. Ben je tevreden? Op de dag van de bruiloft breng ik de bruidsvisagie in de salon, aan huis of zelfs op locatie aan.

Visagie voor familieleden

Je bruiloft wil je natuurlijk vieren met familie en vrienden. Zij moeten er ook op hun best uitzien en kunnen daarom ook bij mij terecht voor een mooie look. De bruidsvisagie voor familieleden kan aangepast worden op de make-upstijl van de bruid, zodat er een mooi geheel ontstaat. Voor een complete bruidslook met make-up én bruidsstyling kun je bij mij terecht. Of het nu gaat om bruidsvisagie voor de bruid of ook de familieleden, ik zorg ervoor dat je bruiloft een feest wordt met prachtig uitziende aanwezigen.

Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een afspraak of vragen!

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het