Hi, ik ben Wies! 

Comfortable in your own skin 

Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up styling en jezelf goed verzorgen zorgen ervoor dat je uitstraling versterkt wordt. Mijn klanten lopen altijd stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Juist voor die bijzondere gelegenheden zoals een feestje, bruiloft, festival is het leuk om jezelf eens even helemaal te laten stralen en flink uit te pakken. Ik kijk altijd goed naar wie ik voor me heb zitten. Wanneer je bijvoorbeeld van nature niet uitbundig bent, ga ik je geen uitbundig look geven met veel glitter en glamour, maar zal ik eerder kiezen voor een natural look. Als ik zie dat diep in jouw wel die uitbundige dame zit, zal ik zorgen dat ze tevoorschijn komt! 

Mijn passie: make-up, styling & beauty-behandelingen

Ik ben dus Wiesje van Osch en toen ik 33 was heb ik mijn passie ontdekt en ben ik langzaam naast mijn baan als manager bij een tandartsprakijk mijn eigen salon gaan opbouwen. In zeer korte tijd heb ik een leuke klantenkring weten op te bouwen en komen er nu op regelmatige basis hele gave opdrachten binnen. Je kunt bij mij terechtt voor make-up en haarstyling, visagie workshops en onder andere mesotherapie en fillerbehandelingen. 

Scholing en opleiding 

Ik heb de opleiding Visagie & Hairstyling afgerond bij Level Up Academy in Maasmechelen. Ik merkte dat jeugdigheid en schoonheid mijn interesse wekten. Daarom heb ik besloten ook nog de opleiding Mesotherapie en Mesotherapie Masterclass te volgen in Rotterdam . Deze heb ik in April 2019 behaald. Ik bied dus ook behandelingen zoals mesotherapie en andere fillerbehandelingen aan om je uitstraling jong en stralend te houden. Mijn werkervaring als manager zet ik nu in om mijn eigen onderneming te runnen. Ik weet als geen ander hoe ik met mensen moet omgaan en speel perfect in op jouw persoonlijkheid en persoonlijke wensen. Ik ben trots op mijn prachtige salon aan huis, waar ik mijn klanten ontvang maar ik kom ook naar wens op locatie. 

Ik verwelkom je graag in mijn salon of op locatie!

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en blijf op de hoogte via instagram of facebook

 

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het