Meer dan make-up: bruidsstyliste Wies

De mooiste dag van je leven staat op de planning: je gaat trouwen. Het beloofd een stralende dag te worden die je perfect wilt laten verlopen. Tijdens het plannen van je bruiloft zul je ongetwijfeld in aanmerking komen met een bruidsstyliste: één styliste die jou van alles kan voorzien. Een bruiddstyliste is een haar- en make-up professional die jou de ultieme bruiloft look geeft. Ik kan er voor zorgen dat jij in één sessie voorzien wordt van passende make-up en haarstyling om zo stralend te genieten van de allermooiste dag van je leven. 

Wat kan ik als bruidsstyliste voor je betekenen?

Bruidsmake-up en de daarbij passende haarstyling is één onderdeel van de diverse diensten die ik aanbied. Door jarenlange ervaring met make-up en de bijkomende passie voor beauty en styling kan ik jou voorzien van iedere gewenste look die totaal voldoet aan al je verwachting. Ik ben pas voldaan wanneer mijn klant straalt, zo ook op de mooiste dag van haar leven. We kijken samen wat er het mooist staat bij huid- en haarkleur, maar ook naar wat er aansluit bij de bruidsjurk en alle toebehorende accessoires. Zo creëren we samen een adembenemende look waar je partner, familie en vrienden totaal sprakeloos van zullen zijn. 

Bruidsstyliste aan huis

Tijdens je trouwdag wil je enkel en alleen genieten van al het moois dat er zich afspeelt op deze fantastisch dag vol liefde. Stress is een woord dat totaal niet in het plaatje past. Om stress te voorkomen kies je voor het gemak van een bruidsstyliste aan huis. Ik verzorg in één sessie je bruidsmake-up en haarstyling in de relaxte omgeving van je eigen huis of een andere naar jouw gekozen locatie. Voorafgaand vindt altijd een proefsessie plaats om zeker te weten dat de look aan al je wensen voldoet. Wil je meer informatie over de verschillende arrangementen en mogelijkheden? Neem dan contact op!

Wies: allround styliste

Als allround make-up en haarstyling artist kun je bij mij voor meer dan alleen bruiloft styling terecht. Mijn doel als allround stylist is om jou te laten stralen. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop: we kijken samen naar de verschillende onderdelen die samen het totaal plaatje vormen op ieder event. 

Heb jij interesse in een stralende en zelfverzekerde look? Dan heb je keuze uit vele verschillende arrangementen:

  • Passende haarstyling voor iedere gelegenheid
  • Make-up arrangementen (dag- en avond make-up, festival make-up, bruiloft make-up of voor speciale evenementen)
  • Workshops (individueel, met vriendinnen, bedrijfsgerelateerde events of groepworkshops)
  • Mesotherapie voor diverse gezichtsdelen

Tevens werk ik als bruidsstyliste op iedere gewenste locatie zodat jij waar dan ook kan worden voorzien van je gewenste look. 

Wil je meer informatie over het aanbod en de prijzen? Weten wat ik voor jou kan betekenen op de mooiste dag van je leven? Bekijk de prijslijst hier of neem contact op!

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het