Bruidsstyling Limburg regio Weert Roermond Venlo Venray

Ben je op zoek naar een bruidsstyliste voor een bruidsstyling in Limburg? Wies makeupartist zorgt ervoor dat jij als bruid zal stralen. Van de perfecte bruidsmake up tot een uniek bruidskapsel; ik verzorg bruidsstyling in Limburg geheel aangepast op jouw wensen. 

Bruidsvisagie met bruidsstyling in Limburg

Om op je bruiloft er stralend uit te zien, wil je natuurlijk bruidsvisagie dat de hele dag mooi blijft zitten. Het is daarom belangrijk om je bruidsmake up door een professionele visagiste te laten doen, zodat je zeker bent van een geweldig uniek uitziende look. Wies makeupartist biedt bruidsvisagie aan voor slechts €125,- inclusief het aanbrengen van proefmake up . Ook is het mogelijk om tijdens de bruiloft een touch up te krijgen. Met bruidsstyling in Limburg regio Weert Roermond Venlo Venray ben je verzekerd dat je er op je best uit zal zien.

Visagie inclusief het bruidskapsel

Naast het kiezen voor bruidsstyling in Limburg kan het hebben van hét perfecte bruidskapsel natuurlijk niet ontbreken. Er zijn veel verschillende soorten bruidskapsels waaruit je kunt kiezen; van het maken van krullen tot het invlechten of opsteken van je haar, alles is mogelijk. Bovendien is het bruidskapsel helemaal aan te passen op de stijl van je bruidsjurk en bruidsmake up. Zo zal jij met bruidsstyling in Limburg er op je grote dag geweldig uitzien. Ik bespreek graag de verschillende mogelijke haarstijlen met jou zodat je precies krijgt waar je naar opzoek bent. 

                                                   << Bruidsstyling in Limburg regio Weert Roermond Venlo Venray >>

Kies voor de bruidsstyling Limburg van Wies makeupartist

Wil je graag je bruidsstyling in Limburg door Wies makeupartist laten uitvoeren of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem contact met op Wies makeupartist. Ik help je graag verder!

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het