Bruidsstyling Weert

Je bruiloft is dé dag dat je kan stralen. Alles moet dan ook perfect zijn: een mooie make up look, een uniek bruidskapsel en alles in stijl van het het bruidsthema. Wies makeupartist helpt je graag bij je bruidsstyling in Weert en omstreken. Als ervaren bruidsstylist is elke bruidslook mogelijk en worden bruidsmake up en bruidskapsel geheel aangepast op je wensen. Met de bruidsstyling in Weert van Wies makeupartist zal je schitteren op je huwelijk.

Professionele bruidsvisagie en bruidskapsel

Tijdens je bruiloft sta je in het middelpunt van de belangstelling en zullen er veel foto's ter herinnering worden gemaakt. Je wilt er daarom natuurlijk op je best uitziet. Danzij de bruidsstyling in Weert dienst van Wiesmakeupartist is dit mogelijk.

Tijdens de bruidsstyling in Weert maak ik enkel en alleen gebruik van hoog kwaliteit make-up merken. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat je make de hele dag door goed blijft zitten en je zult schitteren op je grote dag. 

Wil jij ook je haren omtoveren in een mooi bruidskapsel? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta niet alleen klaar voor het maken van een prachtige bruids make-up look, ook ben ik in te schakelen als hairstyliste. Kies bij je mooie bruidsmake up een bijpassend bruidskapsel. Er zijn veel verschillende kapsels mogelijk waaronder opgestoken, gekrulde of ingevlochten haar. De bruidsstyling in Weert door Wies makeupartist laat je als een échte bruid uitzien.

Bruidsstyling Weert geheel naar jouw wensen

Net zoals een bruiloft aangepast is op de persoonlijke wensen van het bruidspaar, is de perfecte bruidsstyling in Weert voor iedere bruid anders. Ik, Wies makeupartist, bied daarom bruidsstyling in Weert aan geheel aangepast op je wensen, bruidsjurk of zelfs het bruidsthema. Alles is dan ook mogelijk; van subtiele bruidsmake up tot volledig uitpakken met een smokey eye en accessoires in het haar. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op en wees het stralende middelpunt op je bruiloft!
 

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Mijn klanten lopen stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops en mesotherapie. Samen met jou creƫren we de perfecte en meest passende look voor waar je ook moet naar toe gaat.

Prijslijst
Kijk mee