Op zoek naar een visagiste aan huis?

Een visagiste aan huis of een visagiste op locatie kan de uitkomst bieden wanneer jij een prachtige look nodig hebt. In het gemak van je eigen huis, of juist de locatie waar jij op dat moment moet zijn, maakt de visagiste aan huis haar creatie waar jij de rest van de dag of avond van kunt genieten. Zo zou je een visagiste aan huis kunnen inschakelen bij je bruiloft, een modeshow of fotoshoot. Zo wordt jij voorzien van een prachtige look en kun je de visagiste aan huis zelfs inschakelen voor enkele touch ups tussendoor. Wiesmakeupartist is de visagiste aan huis die jij zoekt!

Meer over Wies

Ik heb mijn passie ontdekt. Ik word vrolijk van alles wat met make-up, styling en beauty behandelingen te maken heeft. Naast mijn reguliere baan ben ik dan ook gestart met een eigen beauty salon. Regelmatig krijg  ik super leuke opdrachten binnen die ik dan ook met veel plezier uitvoer. Als make-up artist weet ik dat mensen niet altijd in de gelegenheid zijn langs te komen in een salon. Daarom werk ik ook als visagiste aan huis om op de gewenste locatie van mijn klanten een betoverende look te creëren. Dit doe ik natuurlijk alleen met beste producten die ik zelf met mij meebreng. Wil jij een visagiste aan huis boeken? Neem dan vooral eens een kijkje op mijn website! 

Visagie aan huis boeken voor je bruiloft

Als visagiste aan huis kom ik ook langs jou te voorzien van een prachtige bruids look. Zo verzorg ik jouw visagie aan huis of kom ik langs op de locatie van je bruiloft. Jij kunt genieten van je speciale dag terwijl je wordt opgemaakt door een echte professional. Het is van groot belang dat jij tevreden bent met je bruidsmake-up. Daarom plannen we altijd eerst een proef make-up sessie. Tijdens deze sessie nemen we een kijkje naar wat je precies wilt en hoe we jouw look het beste kunnen creëren. 

Ik als visagiste aan huis ben ook als visagiste aan huis te boeken om aanwezig te blijven voor eventuele touch-ups op je grote dag. Zo weet je zeker dat je make-up echt de hele dag prachtig uit ziet!

Neem contact op 

Interesse in een visagiste aan huis? Dan wil ik jou graag helpen de gewenste look te creëren in het gemak van de door jou bepaalde locatie. Wil je de mogelijkheden met mij bespreken? Neem dan gewoon eventjes contact met mij op!

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het