Partners

Wies werkt samen met een tal van bedrijven ( in onder andere de beauty & evenementen branche ).  Op deze pagina vind je onze linkpartners. Wil jij ook een link op deze pagina? Neem dan contact met ons op via de contactpagina:

Versterk je natuurlijke schoonheid en uitstraling met behulp van cosmetisch kliniek Face Care Clinic te Venlo. In deze huidverjonging kliniek gebruikt met voornamelijk injectables behandelingen zoals fillers en botox. Dit met als doel rimpelbehandeling, huidverjonging, rimpelvulling en lipvergroting. Ze werken met een 1ste consult, gratis en vrijblijvend.

Personal Body Care - Personal trainer Rick Cuijpers omgeving Venlo.

Pem Weert : Uiterst professionele en luxe kapsalon gevestigd in het centrum van Weert.

Debs PMU : specialist in het aanbrengen van permanente make-up wenkbrauwen, ogen & lippen. GGD gecertificeerd. PMU voor regio Weert Limburg en omgeving.

Brand People - Evenementenbureau / hostessbureau regio Brabant / Limburg

Spraytan Eindhoven - lekker mooi & gezond kleurtje opdoen zonder urenlang in de zon te gaan liggen? Bezoek deze uiterst verzorgde spray tan salon eens.

Ervaren wat het is om model te worden middels een model workshop of meerdaagse modelopleiding?

New Generation Projects : gespecialiseerd in deels verzorgde events met luxe champages al dan niet icm champagnebar en stijlvolle gastvrouwen.

Fysio Philipsen - Fysiotherapie omstreken Weert en Ell.

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Mijn klanten lopen stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops en mesotherapie. Samen met jou creƫren we de perfecte en meest passende look voor waar je ook moet naar toe gaat.

Prijslijst
Kijk mee