Gala make-up door Wies de make-up artist

Een avond waarbij je helemaal los mag gaan wat betreft make-up, kleding en haar: een chique gala. Op deze avond wil je zelfverzekerd in je schoenen staan en bovenal de allermooiste versie van jezelf tonen. Ik, Wies, verzeker jou va een schitterende gala look die past bij je gezicht, oogkleur, haarkleur én outfit. Je zult een boost van zelfvertrouwen ervaren na het eerste spiegelmomentje. Verbluf iedereen met je gala make-up!

Gala make up look naar eigen wens

Wil jij je gala make up laten doen? Dan gaan we samen op zoek naar een gala make-up look die voldoet aan jouw wensen en past bij jouw persoonlijkheid. Ik hoor vaak dat gala make up gelinkt wordt aan dramatische smokey eyes en fel rode lippenstift. Prachtig, maar ik kan ook begrijpen dat dit totaal uit je comfort zone is. We nemen de tijd om inspiratie op te doen en zo een passende gala make-up look voor jou te creëren. Gala make-up laten doen is niet alleen kiezen voor zekerheid, maar het geeft een gevoel van rust: zo hoef je je geen zorgen te maken over tijdsnood naast de zorgen of de look die je in je hoofd had wel gaat lukken.

Neutrale of extravagante gala make-up look

Gala make-up moet jou een gevoel van zelfzekerheid geven. Je wilt stralen en je comfortabel voelen tijdens deze speciale gelegenheid met een schitterende gala look. Kies daarom altijd voor een gala make-up look die bij jou past. Je bent altijd vrij in de keuze om voor een donkere gala look of een natuurlijke gala look de kiezen. Een natuurlijke look staat fantastisch wanneer je weinig last hebt van oneffenheden. Wil jij je gala make up laten doen en echt een keertje uitpakken? Dan ga ik samen met jou aan de slag om een extravagante make-up look te creëren voor deze speciale avond! Heb je geen idee wat je wilt? Ik zal je adviseren zodat we samen een gala haar en make up look creëren die jou fantastisch staat.

Tips en tricks

Gala make-up laten doen zorgt ervoor dat het gewenste resultaat bereikt wordt, maar ook zal ik tijdens het aanbrengen van de gala make up een aantal tips en tricks laten zien zodat je hier in de toekomst iets aan hebt. Ben je geïnteresseerd in een leuke make-up workshop met vriendinnen? Ook dit is mogelijk bij Wiesmakeupartist! 

Gala haar en make up

Ga voor de ultieme gala look: een feestelijk kapsel en feestelijke make-up. Ik ben naast gala make-up ook thuis in gala kapsels. Geniet iedere seconden van deze speciale avond zonder je zorgen te maken over je haar of je make-up. Neem contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden! 
 

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het