Make-up workshop met vriendinnen

Make-up is voor velen een onderdeel van de dag. Maar het is zo af en toe ook wel eens leuk om met make-up te spelen en nieuwe dingen uit te proberen. Wat is nou leuker wanneer je dit kunt combineren met een gezellige meidenavond? Een avondje vol beauty en make-up met een make up workshop met vriendinnen.  Wiesmakeupartist maakt deze gezellige make up workshop met vriendinnen mogelijk!

Een gezellige en leerzame workshop

Een make up workshop met vriendinnen kan leuk zijn als activiteit voor bijvoorbeeld een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Maar de make up workshop thuis is natuurlijk ook gewoon te boeken zonder reden. Haal je vriendinnen bij elkaar en maak er een onvergetelijke avond van. Of je nou al heel veel af weet van make-up en bepaalde technieken, of juist nog een beginner bent wanneer het aankomt op make-up, mijn workshop is voor iedereen. 

Het leuke van de make up workshop met vriendinnen is dat iedereen de make-up kan uitproberen. Creëer zelf de perfecte cat eye, vul je wenkbrauwen op met een mooie pomade of leer de contour techniek om je gelaat te laten stralen. De technieken worden stap voor stap uitgelegd zodat je daarna met een beetje hulp van mij zelf aan de slag kan gaan. Leer jezelf professioneel opmaken!

Persoonlijk advies bij de make up workshop

Oefening baart kunst. Zo ook bij het onder de knie krijgen van de juiste technieken voor het aanbrengen van make up. Tijdens de make up workshop met vriendinnen help ik, Wies, jullie bij de uitvoering. Zo krijgt iedereen persoonlijk advies wanneer het aankomt op verschillende make-up producten, hoe jij het zelf het best kunt aanbrengen en wat het best bij jouw huidskleur staat. Dankzij deze  make up workshop thuis kan ik als make up artist de beste persoonlijke adviezen geven. Na deze make up workshop met vriendinnen weet jij precies wat jou goed staat en welke producten je hiervoor nodig hebt. 

Wiesmakeupartist voor jouw workshop

Wil jij binnenkort een gezellige meidenavond beleven? Maak dan snel een afspraak voor een make up workshop met vriendinnen. Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. Wie weet zien we elkaar binnenkort bij de workshop!
 

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het