Workshops: ik leer jou het zelf te doen

Een visagie workshop is de ideale manier om op een ontspannen en ongedwongen manier aandacht aan jezelf te besteden. Of je nu een gezellig avondje met je vriendinnen, je moeder of je zus wilt, een vrijgezellenfeest organiseert of een teamuitje hebt, ik geef verschillende workshops die jou in staat stellen je make-up skills to the next level te tillen. Zo geef ik bijvoorbeeld een workshop visagie voor individuen of voor vriendinnen, een workshop visagie voor modellen en een workshop visagie in het bedrijfsleven. Mijn workshops zijn geschikt voor jong en oud, lichte en donkere huid, ervaren beauty-queens of beginners.

Workshop visagie voor individuen of groepen

Bij een workshop visagie ga ik je skills bijbrengen om op professionele manier jezelf de perfecte look aan te meten voor iedere gelegenheid. Ik zal eerst wat basis make-up advies geven en je uitleg geven. Daarna ga je zelf aan de slag en spring ik bij waar dat nodig is. Na de workshop beheers je de belangrijkste make-up technieken, weet je welk materiaal je waarvoor gebruikt en hoe je met diverse kwasten het beste kunt omgaan. Je kunt na de workshop onder andere op een professionele manier oogschaduw, eyeliner en mascara aanbrengen, ben je in staat om eventuele oneffenheden te camoufleren en leer je hoe je je make-up kunt fixeren. 

Boekingsinformatie:

 • Te boeken vanaf 1 persoon. 
 • Tot 3 personen bij mij thuis, anders op locatie. 
 • Duur: 2,5 uur. 
 • Voor prijzen, zie prijslijst. 

Workshop visagie voor modellen

Aan jou als model wordt soms gevraagd om jezelf op te maken. Daarom biedt ik je de mogelijkheid om 1 op 1 bij mij een workshop te volgen. Je leert werken met kwalitatief goede producten. In 3 uur tijd leer ik je alles over camoufleren, concealeren, foundation, shapen, highlighten, je wenkbrauwen, natural make-up, smokey eyes, je lippen opmaken. 

Boekingsinformatie:

 • Te boeken voor 1 model.  
 • Duur: +2 uur. 
 • Ook mogelijk op locatie. 
 • Voor prijzen, zie prijslijst. 

Workshop visagie in het bedrijfsleven

Met hun uiterlijke verschijning zijn jouw medewerkers het visitekaartje van het bedrijf. In het bedrijfsleven en voor jou als bedrijf is het belangrijk dat we rekening houden met de look die past bij het imago van het bedrijf maar zeker ook waar de medewerker zich prettig bij voelt. Het kan een leuk team-uitje zijn, ook voor de mannen. Met z'n allen leren we de basis van passende zakelijke make-up en hoe dit aan te brengen bij jezelf of collega. Tijdens de workshop zal iedereen ook een persoonlijk advies ontvangen. 

Boekingsinformatie:

 • Te boeken voor kleinere en grote groepen.  
 • Duur: +2 uur. 
 • Enkel mogelijk op locatie 
 • Prijzen op aanvraag.  

Wil jij dus leren hoe je jezelf opmaakt. Van de basis tot een mooie avond make-up? Boek dan een workshop! 
Nog vragen over de workshops? Of wil je een workshop op een andere manier invullen? Neem gerust contact met me op! 

 

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het