Reviews

Onze klantbeoordelingen

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn. Dit bereik ik door mijn bedrijf vol passie en toewijding te runnen en uiteraard mijn klanten zoveel mogelijk te ondersteunen op het gebied van visagie en styling.

Dat dit inmiddels al tevreden klantreacties teweeg heeft gebracht is voor mij een bevestiging dat ik goed bezig ben. Mijn klanten en hun tevredenheid staan dan ook centraal. Neem zelf ook eens de onderstaande reviews door.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Op de bedrijvengids “Google Mijn Bedrijf” vind je mijn bedrijfsinformatie, foto's en klantreacties. Ik stel het zeer op prijs als mijn klanten een review invullen.
hier voor Venlo
hier voor Beringe

Facebook

Facebook reviews

Op mijn facebook pagina vindt je betrouwbare reviews en ervaringen van mijn klanten. Klik hier om een review achter te laten op mijn facebook pagina. Hiervoor dien je in te loggen op facebook.

Wies wordt beoordeeld met een 5/5 gebaseerd op 41 beoordelingen.

Zeer kundig en betrouwbaar Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Zeer kundig en betrouwbaar. Wies is voor mij de expert voor fillers luistert goed naar je wensen en doet alles in overleg. Een echte aanrader, ook voor make up.

Zeer professionele make up workshop Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

We hebben een zeer professionele make up workshop gehad bij Wies! Erg goede uitleg opbouw make up, kleuradvies en gebruik van de juiste kwasten. Het was een fantastische ervaring! We hebben veel geleerd van Wies. Ze is zeer professioneel en een lieve gastvrouw! Bedankt Wies😘💄tot een volgende keer …

Professioneel met heel mooi resultaat Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies heeft mijn bruidsmake-up en haren verzorgd op mijn bruiloft. Van te voren een proefsessie gehad waar goed naar mijn wensen werd geluisterd en Wies zelf mooie suggesties/aanvullingen erop had in samenspraak met mij. Zeer professioneel in handelen en fijn, gezellig contact. Ik voelde mij prachtig op de grote dag. Ook veel complimenten gehad op zowel mijn kapsel als make-up.

Een aanrader! Prachtig resultaat en goede service! Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wiesje luistert heel goed naar je wensen en je wordt met veel zorg behandeld. Het resultaat is heel mooi. 👍🏻

Helemaal happy met lipfillers…ooit mis gegaan waar nog steeds littekens/ bulten van overgebleven zijn. Wies heeft dit heel mooi en natuurlijk opgevuld, blijft ook heel lang zitten. Echt een aanrader Wies! Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Topper die weet wat ze doet Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wiesje heeft mijn make up verzorgd op onze huwelijksdag. Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Wiesje is professioneel, weet wat ze doet en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik heb me zelfverzekerd gevoelt en mooi... dat is de grootste compliment die je kunt krijgen van een vrouw. Ik raad daarom een ieder Wiesje aan!!

Perfectie afgestemd op jouw wensen Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies neemt uitgebreid de tijd en laat je op je mooist voelen. Ruime aandacht voor je eigen wensen. De make-up blijft de gehele dag zitten! Echt een aanrader. Ik kom zeker nog eens terug.

Topper Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies heeft in juni mijn bruidsmake up gedaan. Van te voren ben ik een keer bij haar langs geweest voor de proefmake up. Wies luistert goed en dankzij haar ervaring en inzicht voelde ik me op onze grote dag waanzinnig mooi. Buiten dit heb ik ook heel veel complimenten gekregen van onze gasten. Nogmaals bedankt Wies, je bent een topper!

Alle ruimte voor je eigen wensen Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Ik heb een privé workshop make-up mogen volgen. Mijn wensen stonden centraal en met duidelijke uitleg en veel aandacht zijn we tot een zeer mooi resultaat gekomen. Een goede basis om zelf mee aan de slag te gaan.

Ze is een topper! Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies heeft mijn make up verzorgd. Dit heeft ze perfect gedaan! Mijn make up paste perfect bij mij. En bleef heel goed zitten Mede dankzij haar bijdrage is onze dag perfect geweest.

Heel professioneel een aanrader Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies is heel professioneel. Ik kom al jaren bij haar voor de make-up en telkens weer blijft het gewoon super goed zitten.Moest eens tussendoor naar een andere styliste en dit was heel erg tegen gevallen kreeg een oranje gloed en laterna op de dag leek mijn make up uitgedroogd. Dit alles heb ik nooit bij wies. Het zit altijd perfect en blijft de hele dag en avond zitten. Wies weet wat ze doet en luistert naar je wensen. Daarom kan ik Wies zeer zeker aanraden. Een topvrouw

Top resultaten Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Al een paar jaar ga ik hier en daar naar een salon voor lipfillers, toen kwam ik bij wies in haar salon terecht, nooit wil ik ergens anders meer naartoe super tevreden met het resultaat, het blijft mega lang zitten naar wens! Wies is een topper!!

Lang getwijfeld om lipfillers te nemen, uiteindelijk terecht gekomen bij Wies. Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Lang getwijfeld om lipfillers te nemen, uiteindelijk terecht gekomen bij Wies. Super zenuwachtig en wist niet wat ik moest verwachten, maar bij binnenkomst was de spanning gelijk weg door Wies, ze is super lief en stelde me super erg op me gemak en luisterde naar de gewenste resultaten. 1 dik uur voor moeten rijden maar is het zeker waard! Uiteindelijk al een paar keer geweest en elke keer SUPER tevreden!!

Professional met passie voor het vak Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Voor mij nooit meer in ander! Wies is een echte professional, ze luistert naar mijn wensen en geeft haar advies. Na meerdere malen bij haar te zijn geweest vertrouw ik haar advies volledig. Iedere keer loop ik tevreden naar buiten. Zeker een aanrader !

Top, professioneel, erg goed in kleurencombinatie. Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Make-up was perfect Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies is gespecialiseerd om mensen op te maken met een donkere huidskleur. Terwijl ik uren bezig ben om de juiste kleur uit te zoeken qwa foundation, heeft Wies het binnen 5 minuten al geregeld. Zij heeft mijn ogen zo mooi opgemaakt, dat ik even stil van werd. Ik heb van mezelf kleine ogen, maar door de manier van opmaken, leek het of ik grote ogen had! Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen en voelde me zelfverzekerd. Dank je wel Wies!

Perfect! Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Absoluut perfect! Hiervoor altijd mijn lippen ergens anders laten doen, wat verre van perfect was. Toen kwam ik bij Wies, die heeft mijn lippen geperfectioneerd! Het is nu zeker naar mijn wens! Super tevreden. Wies werkt enorm secuur en is super gastvrij! Ik zou niet meer m’n lippen aan iemand anders willen toevertrouwen als Wies! Absolute aanrader !!

Ik was angstig Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

k was heel erg bang om lipfillers te nemen, omdat het meestal erg nep en onnatuurlijk eruit komt te zien. Na lang zoeken ben ik uiteindelijk bij Wies terecht gekomen en die nam me zorgen gelijk weg, want ze neemt echt uitgebreid de tijd voor je om je wensen uit te voeren.

Geweldig!! Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Geweldig!! Wies weet precies wat ze doet (en dat doet ze fantastisch) en luistert naar je wensen waar ze precies bij aan weet te sluiten.

Topper Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wauw wat heb ik me mooi gevoeld op mijn bruiloft met dank aan de mooie make up en haar styling van Wies! Ze is een topper in haar werk zeker aan te raden!

Hele fijne ervaring Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies is een aardige vrouw super uitleg gekregen over de filler ze stelt je goed op je gemak voor de eerste keer en ben super blij met het resultaat kom zeker terug voor meerdere dingen

Gewoonweg perfectie Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies heeft een correctie uitgevoerd met lipfillers aangezien mijn lippen niet gelijk waren en mijn onderlip overduidelijk een stuk kleiner was. ( voorheen ergens anders geweest. ) Ze heeft oprecht mijn lippen ontzettend mooi gedaan, ik ben zeer tevreden over het resultaat en zal ook nergens anders meer mijn lippen laten doen. Alsnog bedankt Wies! Groetjes, Jacky

Super Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

De eerste keer bij Wies geweest en jeetje wat een verschil met eerdere filler behandelingen. Ze weet zo goed wat ze doet en geeft eerlijk advies , weet wat mooi is en zorgt ervoor dat je met een super resultaat naar huis gaat. Over een paar weekjes mag ik weer…. Maar voor nu ben ik al super blij

Ik ben vandaag voor mijn make up geweest. Wat ben ik blij met het resultaat. Zo professioneel en perfect uitgevoerd. Ben er heel blij mee. Blijft heel de dag/avond zitten. Zeker een aanrader. Tot snel weer Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Top visagiste Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Na lang zoeken naar een visagist voor mijn huwelijk ben ik bij Wies uitgekomen, meteen was de proef make-up helemaal naar mijn zin, Wies luistert heel goed naar je wensen en het resultaat was prachtig! Mede dankzij Wies heb ik me beeldschoon gevoeld en make-up is goed blijven zitten tot in de late uurtjes!

PERFECTIONIST MET PASSIE VOOR HAAR VAK Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Ze heeft veel passie voor haar werk , Luistert goed naar wat je wensen zijn. Werkt heel secuur en stelt je op je gemak. Voor Een uitstekend en natuurlijk resultaat moet je bij Wies zijn ..

Super mooie salon met een top make-up artist Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wiesje is super professioneel en neemt echt de tijd voor je. Advies op maat en ook nog eens erg sociaal! Loop altijd met een mooie look naar buiten en ben al meerdere malen terug gegaan. Voor zowel make-up als fillers echt een aanrader!

echt een vakvrouw. ze luistert heel goed naar wat ik wel en niet mooi vond. en het resultaat was prachtig Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

zeer zeker een 5 ster waard

Echt een vakvrouw. ze luistert heel goed naar wat ik wel en niet mooi vond. en het resultaat was prachtig Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

zeer zeker een 5 ster waard

Professional met een warm hart Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Bij Wies voelde ik mij meteen op mijn op gemak. Ze heeft verstand van zaken, geeft goede tips, ze neemt de tijd voor je en dan heeft ze ook nog eens een goeie bak humor! Ze is een echte professional.

Professioneel en zeker een aanrader voor mensen met angst! Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Als je ' kleinzerig" op zoekt in het woordenboek staat mijn naam er dik gedrukt achter. Van nature ben ik erg kleinzerig en panisch voor naalden. Bij deze praktijk nemen ze mijn angst uiterst serieus. Ik ben dan ook erg te spreken over de behandeling. Wiesje is erg geduldig en legt alles wat ze gaat doen heel goed uit om je een comfortabel en geruststellend gevoel te geven. Ook ben ik zeer tevreden over het resultaat. Persoonlijk houd ik niet van te volle lippen. Nu heb ik een natuurlijke aanpassing van mijn gelaat. Precies wat ik wilde! De pijn viel uiteindelijk heel erg mee. Wies heeft er voor gezorgd dat ik de volgende keer zonder zweethandjes op mijn afspraak verschijn!

In vertrouwde en professionele handen Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Bij Wies ben je zeker in vertrouwde en professionele handen. Na een mindere ervaring met fillers bij een andere kliniek heb ik bij Wies het vertrouwen teruggekregen in deze behandelingen, het resultaat is top, ontzettend natuurlijk en de pijn viel reuze mee! Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en er werd fijn de tijd genomen :) Ik kom hier zeker terug.

Een super goede make-up artist Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wiesje is een super goede make-up artist, ze heeft verschillende vriendinnen prachtig opgemaakt. Ze is erg lief en geduldig. Neemt de tijd en overlegt wat jij wil. Mijn lippen heeft ze gedaan en ik ben super tevreden, je kunt met al je vragen bij haar terecht. Heel laagdrempelig. Ze begeleid je tijdens de behandeling om het zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij de fillers die Wiesje gebruikt krijg je nauwelijks blauwe plekken en de zwelling is heel snel weer weg. Absoluut aan te bevelen.

Enorm tevreden Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

k ben enorm tevreden over Wies! Wil haar dan ook bij iedereen aanraden. Ze werkt secuur, weet wat ze doet en stelt je met alles wat ze doet gerust. Ik ben tot nu toe 3 keer bij Wies geweest voor lip fillers en zal zeker vaker komen.

Heel nauwkeurig en erg perfectionistisch Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies is heel nauwkeurig en erg perfectionistisch. Ben bij meerdere behandelaars geweest maar dit is echt het beste resultaat. Wies stelt je op je gemak en voelt allemaal erg vertrouwd. Ik kan dit iedereen aanraden.

Prettige behandeling en Perfectionistiche Wies Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Fillers: Neus en lippenplooi en Vollere lippen. Drie P 's Prachtig resultaat, Prettige behandeling en Perfectionistiche Wies. Dit was de eerste keer! Ik ging voor een natuurlijk effect voor de neus en lippenplooi en het iets opvullen van de lippen. Het is me zeer goed bevallen ! Wies is zeer deskundig en geeft een heel goed advies. Ik ben er erg blij mee en het is precies Wat Ik graag wilde. Een aanrader!!!

Rustig en nauwkeurig Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Tijdens een gesprek voorafgaand aan de behandeling werd er geluisterd naar mijn wensen en een realistisch beeld geschept betreft de mogelijkheden en te behalen resultaten. Wies gaat zeer rustig en nauwkeurig te werk en is een echte perfectionist. Ik ben zeer tevreden met mijn lippen en heb met minder milliliter zelfs meer en langer resultaat gehad (in vergelijking met vorige behandelaar). Wanneer het weer nodig is keer ik dan ook zeker terug naar Wies!

Perfectie en Passie! Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Perfectie en Passie! Dat is wat Wies uitstraalt als ze bezig is met haar werk. Ze neemt echt de tijd voor je wensen en zorgt ervoor dat je prachtig de deur uit gaat. Ze weet wat ze doet en kan dit ook heel goed uitleggen met handige tips voor thuis. Absoluut een aanrader al je binnenkort er eens extra glamoureus uit wilt zien!

Een vakvrouw met verstand van zaken. Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies is duidelijk een vakvrouw met verstand van zaken. Ook super lief! Vraagt en luistert goed naar eigen wensen, geeft goede tips en werkt met mooie producten. Binnenkort volg ik graag een workshop voor nog meer tips en tricks! Bedankt Wies, ik heb me nog nooit zo op en top mooi gevoeld! ♡

Super mooie salon en heel professioneel Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Ooit eens eerder lip fillers gehad en wat zag ik er uit. Maar toch begon het na 3 jaar weer te kriebelen en kwam ik bij Wies terecht. Super mooie salon en heel professioneel.. we zijn rustig aan begonnen en ben nu voor de 2e keer geweest en ben super tevreden. En als je nou een feestje of een andere speciale gelegenheid hebt dan kan je bij wies ook nog eens prachtig in de make-up

Ontzettend geduldig en secuur Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies is ontzettend geduldig en secuur als het aankomt op het zetten van fillers. Ze bekijkt zorgvuldig de lippen om ervoor te zorgen dat de fillers optimaal en met het beste resultaat geplaatst wordt. Meerdere malen al geweest en het resultaat mag er zijn. Wies zet kwaliteit boven kwantiteit, ik zal hier zeker terug blijven komen!

Geef je mening!

Wat vindt u van ons Wies make-up artist & styling? Laat het hieronder weten!

Hoeveel sterren geeft je mij?
1 5
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creëren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het