Reviews

Onze klantbeoordelingen

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn. Dit bereik ik door mijn bedrijf vol passie en toewijding te runnen en uiteraard mijn klanten zoveel mogelijk te ondersteunen op het gebied van visagie en styling.

Dat dit inmiddels al tevreden klantreacties teweeg heeft gebracht is voor mij een bevestiging dat ik goed bezig ben. Mijn klanten en hun tevredenheid staan dan ook centraal. Neem zelf ook eens de onderstaande reviews door.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Op de bedrijvengids “Google Mijn Bedrijf” vind je mijn bedrijfsinformatie, foto's en klantreacties. Ik stel het zeer op prijs als mijn klanten een review invullen.
hier voor Venlo
hier voor Beringe

Facebook

Facebook reviews

Op mijn facebook pagina vindt je betrouwbare reviews en ervaringen van mijn klanten. Klik hier om een review achter te laten op mijn facebook pagina. Hiervoor dien je in te loggen op facebook.

Wies wordt beoordeeld met een 5/5 gebaseerd op 10 beoordelingen.

In vertrouwde en professionele handen Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Bij Wies ben je zeker in vertrouwde en professionele handen. Na een mindere ervaring met fillers bij een andere kliniek heb ik bij Wies het vertrouwen teruggekregen in deze behandelingen, het resultaat is top, ontzettend natuurlijk en de pijn viel reuze mee! Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en er werd fijn de tijd genomen :) Ik kom hier zeker terug.

Een super goede make-up artist Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wiesje is een super goede make-up artist, ze heeft verschillende vriendinnen prachtig opgemaakt. Ze is erg lief en geduldig. Neemt de tijd en overlegt wat jij wil. Mijn lippen heeft ze gedaan en ik ben super tevreden, je kunt met al je vragen bij haar terecht. Heel laagdrempelig. Ze begeleid je tijdens de behandeling om het zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij de fillers die Wiesje gebruikt krijg je nauwelijks blauwe plekken en de zwelling is heel snel weer weg. Absoluut aan te bevelen.

Enorm tevreden Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

k ben enorm tevreden over Wies! Wil haar dan ook bij iedereen aanraden. Ze werkt secuur, weet wat ze doet en stelt je met alles wat ze doet gerust. Ik ben tot nu toe 3 keer bij Wies geweest voor lip fillers en zal zeker vaker komen.

Heel nauwkeurig en erg perfectionistisch Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies is heel nauwkeurig en erg perfectionistisch. Ben bij meerdere behandelaars geweest maar dit is echt het beste resultaat. Wies stelt je op je gemak en voelt allemaal erg vertrouwd. Ik kan dit iedereen aanraden.

Prettige behandeling en Perfectionistiche Wies Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Fillers: Neus en lippenplooi en Vollere lippen. Drie P 's Prachtig resultaat, Prettige behandeling en Perfectionistiche Wies. Dit was de eerste keer! Ik ging voor een natuurlijk effect voor de neus en lippenplooi en het iets opvullen van de lippen. Het is me zeer goed bevallen ! Wies is zeer deskundig en geeft een heel goed advies. Ik ben er erg blij mee en het is precies Wat Ik graag wilde. Een aanrader!!!

Rustig en nauwkeurig Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Tijdens een gesprek voorafgaand aan de behandeling werd er geluisterd naar mijn wensen en een realistisch beeld geschept betreft de mogelijkheden en te behalen resultaten. Wies gaat zeer rustig en nauwkeurig te werk en is een echte perfectionist. Ik ben zeer tevreden met mijn lippen en heb met minder milliliter zelfs meer en langer resultaat gehad (in vergelijking met vorige behandelaar). Wanneer het weer nodig is keer ik dan ook zeker terug naar Wies!

Perfectie en Passie! Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Perfectie en Passie! Dat is wat Wies uitstraalt als ze bezig is met haar werk. Ze neemt echt de tijd voor je wensen en zorgt ervoor dat je prachtig de deur uit gaat. Ze weet wat ze doet en kan dit ook heel goed uitleggen met handige tips voor thuis. Absoluut een aanrader al je binnenkort er eens extra glamoureus uit wilt zien!

Een vakvrouw met verstand van zaken. Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies is duidelijk een vakvrouw met verstand van zaken. Ook super lief! Vraagt en luistert goed naar eigen wensen, geeft goede tips en werkt met mooie producten. Binnenkort volg ik graag een workshop voor nog meer tips en tricks! Bedankt Wies, ik heb me nog nooit zo op en top mooi gevoeld! ♡

Super mooie salon en heel professioneel Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Ooit eens eerder lip fillers gehad en wat zag ik er uit. Maar toch begon het na 3 jaar weer te kriebelen en kwam ik bij Wies terecht. Super mooie salon en heel professioneel.. we zijn rustig aan begonnen en ben nu voor de 2e keer geweest en ben super tevreden. En als je nou een feestje of een andere speciale gelegenheid hebt dan kan je bij wies ook nog eens prachtig in de make-up

Ontzettend geduldig en secuur Ik geef Wies make-up artist & styling, 5 sterren

Wies is ontzettend geduldig en secuur als het aankomt op het zetten van fillers. Ze bekijkt zorgvuldig de lippen om ervoor te zorgen dat de fillers optimaal en met het beste resultaat geplaatst wordt. Meerdere malen al geweest en het resultaat mag er zijn. Wies zet kwaliteit boven kwantiteit, ik zal hier zeker terug blijven komen!

Geef je mening!

Wat vindt u van ons Wies make-up artist & styling? Laat het hieronder weten!

Hoeveel sterren geeft je mij?
1 5
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Mijn klanten lopen stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops en mesotherapie. Samen met jou creëren we de perfecte en meest passende look voor waar je ook moet naar toe gaat.

Prijslijst
Kijk mee