Contact

Ik sta altijd open voor vragen. Dus mocht je bijvoorbeeld iets willen weten over een behandeling, weet je niet goed of een desbetreffende workshop geschikt is voor je of wil je liever gewoon eerst kennismaken? Neem dan contact met me op door onderstaand formulier in te vullen!

Wies makeupartist Beringe
Noordervaart 2a
5986 AC Beringe, Limburg

Wies makeupartist Blerick
Frans Erensstraat 10 - 12
5921 VG Blerick, Venlo Limburg

Contactformulier Ik ben geen robot en ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het