Bruidsmake up donkere huid

De huwelijksdag is één van de mooiste dagen uit je leven. Om deze dag feestelijk te vieren, wil je er dan ook zo mooi mogelijk uitzien. Laat je make up door een professional doen. Wies makeupartist helpt je met je bruidsmake up voor de donkere huid, waardoor jij tijdens je grote dag er op je best uit zult zien. 

Make up professional voor donkere huid

Om een donkere huid goed te verzorgen en make up mooi aan te brengen, zijn er andere producten vereist dan bij het aanbrengen van make up op een lichte huid. Ook de passende kleuren en stijlen zijn afhankelijk van de huidskleur. Het is dan ook belangrijk om je bruidsvisagie voor de donkere huid door een professional te laten doen die weet wat zij doet. 

Dankzij mijn ervaring en kennis van make-up weet ik bruidsmake up op een donkere huid prachtig aan te brengen. Door alleen kwaliteit make-up te gebruiken, verzeker ik jou dat de bruidsmake up voor de donkere huid de hele dag mooi blijft zitten. Samen kijken wij naar welke make-up look mooi bij jou staat en wat je wensen zijn betreft je bruidsmake up op de donkere huid.  

Proefmake up en wedding touch up

Het is belangrijk dat je tevreden bent met je bruidsmake up. Daarom breng ik naast de bruidsmake up voor de donkere huid op de bruiloft, ook proefmake up ruim voor de grote dag aan. Hierbij kan je kijken of de make up look precies is wat je voor ogen had en kunnen er aanpassingen gemaakt worden. De bruidsmake up voor de donkere huid is af te nemen voor een vaste prijs van €125,-. Hier zit de proefmake up al bij inbegrepen!

Wil je graag tijdens je bruiloft een touch up? Ook dit is mogelijk! Ik bied naast de bruidsmake up ook een wedding touch up aan. Zo kun jij van je bijzonder dag genieten zonder je zorgen te maken over je make-up. Ik zorg ervoor dat je huid en je bruidsmake up op een donkere huid de hele dag door stralen. Bij een prachtige bruid hoort ook prachtige make-up. 

Benieuwd naar de bruidsmake up voor de donkere huid van Wies makeupartist. Neem dan snel contact op!

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het