Make-up advies door Wies, make-up artist

Iedere gezichtsvorm en huidtype zijn verschillend van elkaar. Vind jij het leuk om jezelf op te maken, maar weet je niet goed wat de juiste producten en technieken zijn die passen bij jouw gezichtsvorm en huidtype? Je bent niet de enige! 

Dit is een veel voorkomend probleem onder vrouwen. De cosmetica wereld brengt dagelijks nieuwe producten op de markt waarbij ze zweren dat ze beter zijn dan hun voorganger. Je ziet door de bomen het bos niet meer, welk make up product moet je kopen en hoe gebruik je het? Ik maak een eind aan al je radeloosheid over make-up! Door middel van make-up advies leer ik jou welke producten bij je passen en hoe je ze moet gebruiken. Op deze manier zul je je van binnen én van buiten mooi voelen!

Persoonlijk make up advies

Geen enkele vrouw zal ontkennen dat ze af en toe een goede finishing touch nodig heeft om zelfverzekerd voor de dag te komen. Hoe fijn zou het zijn om over make-up producten te beschikken die echt het beste uit jouw make-up look halen. Door middel van persoonlijk make up advies krijg jij handige informatie die je kunt gebruiken tijdens het opmaken. Het make up advies pas ik natuurlijk aan per gelegenheid. Wil jij make up advies voor een feest, een gala of een natuurlijke look? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken!

Tips en tricks voor thuis

Ik ben al jarenlang gepassioneerd van alles wat met make-up te maken heeft en voel mij dan ook helemaal thuis tussen make-up producten, kwasten en penselen. Ik maak gebruik van professionele make-up merken zoals Mac Cosmetics en Make-up Studio, maar heb ook de benodigde kennis van producten die verkrijgbaar zijn bij drogisterijen zoals de kruidvat. Met veel passie en enthousiasme zal ik jou make up advies op maat aanbieden. Dit make-up advies is gebaseerd op je eigen features zoals je gezichtsvorm en je huidskleur. 

De make up zal tijdens deze sessie stap voor stap worden aangebracht, zo zul je op een interactieve manier leren hoe je jezelf kunt opmaken, welke technieken je moet toepassen en welke producten bij jouw huidtype passen. Op deze manier kun je thuis gemakkelijk je nieuwe make up routine uitvoeren. 

Make up advies op maat boeken

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met je vraag over make up advies op maat via het contactformulier!
 

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het