Make-up: my passion

Mijn passie voor beauty en make-up heb ik weten om te toveren tot iets waar ik trots op ben. Ik geniet iedere keer weer wanneer ik aan de slag kan gaan met de mooiste producten voor het creëren van prachtige looks.Ik ben in te huren als professioneel make-up artist en creëer graag samen met jou een bij de gelegenheid passende look. Ik laat jou graag mijn mooiste creaties zien! Ik werk hoofdzakelijk met het merk Make-up Studio en Benefit Cosmetics.

MUA diensten

✓ Dag- en avond make-up

Als make-up artist weet ik als geen ander hoe het voelt om de mooiste make-up op te hebben. Binnenkort een speciale gelegenheid of gewoon toe aan een sprankelende make-up look? Ik ben in te huren voor zowel neutrale en verfrissende dag make-up als een extreme avond look inclusief smokeyeye en nepwimpers.

✓ Feest- en festival make-up

Binnenkort een feest of misschien wel een te gek festival waar je een mooie en/of bijzondere look voor uit de kast wilt trekken? Met mijn feest- en festival make-up voorzie ik jou van een feestelijke look waarmee jij de show steelt. Voor de festivalganger ga ik aan de slag met schitterende glitters en maak ik jouw look festival proof!

✓ Gala make-up

Het gala is een bijzonder moment in je leven en maak je maar een keer mee. Voor deze gelegenheid mag jij wel eens goed in de watten worden gelegd. Boek mij als make-up artist en ik voorzie jou van de mooiste gala look die uiteraard volledig past bij je jurk of outfit. Naast het creëren van een prachtige look ben ik tevens ook inzetbaar als hairstylist!

 ​Fotoshoot make-up

Bij make-up voor een fotoshoot moet rekening worden gehouden verschillende factoren zoals de flits en de weerkaatsing van het licht in de make-up. Heb jij een fotoshoot gepland staan? Boek mij als make-up artist voor een professionele look geheel naar eigen wens!

✓ Communie make-up

Voor je communie mag je wel een beetje worden opgedoft. Een natuurlijke en soft make-up look zou hier perfect bij passen. Laat mij jouw communie make-up look creëren waar jij de rest van de dag van kan genieten. Ook gasten of ouders kunnen bijgeboekt worden.

✓ Bedrijfsfoto's make-up

De eerste indruk telt. En dit geldt ook vaak in het bedrijfsleven. Wil je voor je bedrijf professionele bedrijfsfoto's die kunnen worden gebruikt voor meerdere doeleinden? Huur mij in als make-up artist voor een laatste finishing touch voor de foto.

✓ Special events

Ook bij speciale events word ik ingehuurd voor het creëren van de meest uitdagende en excentrieke looks. Bij iedere opdracht gooi ik mijn creativiteit in de strijd voor een verbluffend eindresultaat. Zo wordt ik regelmatig geboekt visagiste en hairistyliste voor Maywork Promotions en andere events.

✓ Workshops

Leer hoe je jezelf moet opmaken tijdens een leuke workshop. Ik leg jou van begin tot eind uit hoe je de mooiste dag- en avond looks kunt creëren. Ook te boeken voor een groter gezelschap bij een vrijgezellenfeest op verjaardag!

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creëren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het