Visagie Limburg – Er op je best uitzien

Heb je een bruiloft, event, shoot of opname? Dan wil je er dan natuurlijk op je best uitzien. Wiesmakeupartist verzorgt professionele visagie in Limburg en kan je hierbij helpen. Aan de hand van je persoonlijke wensen, huidtypen en haarkleur wordt er een make-up look gecreëerd, waarmee jij een onvergetelijke indruk zal achter laten. Waar wacht je nog op? Laat je visagie doen door dé beste visagiste in Limburg.

Allround visagiste in Limburg

Mooie visagie in Limburg is meer dan slechts make-up aanbrengen. Het is van belang om de klant eerst goed te leren kennen. Zo kan ik als visagiste in Limburg de make-up look aanpassen aan de persoon die jij echt bent. Als visagiste in Limburg wil ik dan ook graag jou eerst beter leren kennen en hoor ik graag wat je wensen zijn. 

Aan de hand van je verwachtingen, mijn professionele visagie techniek en het gebruik van kwaliteit make-up, zorg ik dat je met een prachtige look en vol zelfvertrouwen de salon verlaat. Of het nu gaat om een gala, communie, bedrijfsfoto's of een festival; Wiesmakeupartist zorgt voor je visagie in Limburg!

Visagiste in Limburg op locatie

Als visagiste in Limburg werk ik ook op andere locaties behalve dan mijn eigen salon. Super handig wanneer je geen tijd hebt om langs te komen of na het aanbrengen van je look niet nog te veel onderweg wilt zijn. Je make-up moet er namelijk meer dan goed uitzien, bijvoorbeeld op je huwelijksdag of een fotoshoot. Ik kom gewoon lekker naar jou en voorzie je van visagie in Limburg op jouw gewenste locatie. Schoonheid gegarandeerd!

Wil je stralen? Kies voor visagie in Limburg

Je make-up door een echte professional laten aanbrengen? Met visagie in Limburg van Wiesmakeupartist ben jij ervan verzekerd dat je er tip top uit zult zien. Als allround visagiste in Limburg is voor Wies geen enkele opdracht te gek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak nu eenvoudig een afspraak.

Wil je het resultaat van professionele visagie elke dag kunnen bewonderen? Wiesmakeupartist biedt naast visagie in Limburg ook leerzame workshops aan. Binnen één dag leer je op een professionele manier de perfecte look te maken voor zowel een dagje uit, het werk of een feest. Met behulp van handige tips en persoonlijk advies, ben jij klaar om elke dag te stralen.

Ben jij benieuwd naar wat voor soort looks ik kan creeren? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het