Bruidsmake-up in Brabant regio Eindhoven Helmond

De juiste styling van haar en make-up zorgt voor een boost zelfvertrouwen. Heb je binnenkort trouwplannen, een feestje of een festival waarbij je stralend en zelfverzekerd voor de dag wilt komen? Een styliste zorgt hiervoor! Ik ben Wies, een allround make-up artist met een eigen salon regio Eindhoven en Helmond.  Mijn passie is het voorzien van mijn klanten van niets minder dan een zelfvertrouwen boost door een van mijn gecreëerde looks!

Allround stylist voor visagie in Brabant

Dankzij jarenlange ervaring en de passie voor make-up en styling kan ik jou voorzien van iedere gewenste look voor iedere gelegenheid. Niet alleen voor je droom bruiloft, maar ook een feest, gala, bedrijfsgelegenheid of een festival. Mijn werk zit er pas op wanneer mijn klant de deur uitstapt met een stralend gevoel van zelfverzekerdheid. Met visagie in Eindhoven creëren wij samen een look die ik, aan de hand van jouw wensen en voorkeuren, tot een prachtig geheel maak voor een stralend resultaat. 

Bruidsmake-up in Brabant

Je bruiloft behoort de allermooiste dag van je leven te zijn. Om deze dag zonder zorgen te laten verlopen is het inschakelen van een bruidsstyliste perfect. Ik verzorg haar en make-up in één sessie op een gewenste locatie in Nederland of België. Wanneer je op zoek bent naar een geschikte bruidsstyliste of make-up styliste in Brabant regio Eindhoven Helmond voor de mooiste dag van je leven of een andere gelegenheid waarbij je stralend voor de dag wilt komen, dan ga ik graag samen met jou aan de slag. Vol passie ga ik aan de slag met visagie in Eindhoven en verzorg ik ook de volledige haarstyling voor de volledige bruids look. 

                       << Wiesmakeupartist staat klaar voor jouw bruidsmake-up in Brabant regio Eindhoven Helmond >>

Proefsessie voor je bruidslook?

De big day: je bruiloft staat op de planning. Om alles op de dag zelf vlekkeloos te laten verlopen is een proefsessie noodzakelijk. Tijdens deze proefsessie voer ik de volledige make-up en haarstyling uit zoals wij deze samen van tevoren hebben bedacht. Aan de hand van het resultaat is er altijd ruimte voor aanpassingen of eventuele toevoegingen zodat je 100% tevreden bent over het resultaat. Nu kan het aftellen tot de grote dag echt beginnen!
De proefsessie voor bruidsmake-up in Brabant regio Eindhoven Helmond zit altijd inbegrepen bij de prijs.

Allround styliste en ervaren schoonheidsliefhebber

Kan jij wel wat hulp bij je volledige make-up look gebruiken? Woonachtig in de buurt van Eindhoven of Helmond en ben je op zoek naar een allround stylist die jou van passende make-up en haarstyling kan voorzien? Of het nou gaat om de mooiste dag van je leven, een te gek feest of een event. Ik als allround stylist sta klaar voor iedere opdracht! 

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden voor bruidsmake-up in Eindhoven of visagie in Eindhoven!

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het