Plasmalift

Weer lekker in je vel en vol zelfvertrouwen? Dat wil toch iedereen. We krijgen allemaal te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpeltjes, een vermoeide blik, ouderdomsplekjes of pigmentvlekken. Of misschien heb je wratten, moedervlekken of striae. De plasma lift behandeling is bijzonder effectief om 1 van deze "problemen" aan te pakken. 

Veel mensen willen iets aan zichzelf veranderen/ verbeteren maar zonder een chirurgische ingreep of een behandeling met injecties (fillers/ botox) Dan is de Plasma lift behandeling echt iets voor jou. Met de plasma pen worden rimpels, wallen en een verslapte huid aanzienlijk verminderd. De huid wordt gelift en verstevigd voor een jeugdige en frisse uitstraling. 

Door middel de plasma pen worden kleine stukjes van de huid verdampt door middel van plasma flitsen. Hierdoor trekken de huidvezelf zich samen en ontstaat er een liftend effect. De huid wordt getriggerd het zelfherstellend vermogen van jouw huid te activeren. De plasma pen heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie. Hierdoor krijgt de huid meer stevigheid en volume. De behandeling is zonder snijden of injecteren, de huid wordt door warmte als het ware verdampt. Hierdoor is het herstel kort, namelijk 7 dagen, het uiteindelijke resultaat is na 8 weken zichtbaar omdat het herstel proces van de huid nog een aantal weken door werkt. Afhankelijk van de conditie van het te behandelen gebied krijgt men het gewenste resultaat na 1 tot 2 behandelingen en blijft het resultaat tussen de 3 en 4 jaar. (afhankelijk van de leefgewoontes van de cliënt).

Stappenplan:

Stap 1: Vrijblijvend consult. Hierin bespreken we jouw wensen en adviseer ik jou welke zones behandeld kunnen worden. We maken een behandelplan. Hierin is duidelijk zichtbaar wat de behandeling gaat worden en wat de kosten hiervan zijn. Je komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan. Je krijgt een informatie folder mee naar huis met hierin alle informatie rondom eventuele voorbereidingen op de behandeling.

Stap 2: Je afspraak: We beginnen met een gesprek waarin je eventueel nog vragen kan stellen en er worden fotos gemaakt van het te behandelen gebied. De huid wordt verdoofd en je krijgt nog uitleg over de behandeling indien gewenst.

Stap 3: De huid wordt gereinigd en de behandeling kan beginnen. 

Stap 4: De plasma pen creëert plasma spots (verdamping van de huid) Dit worden later hele kleine korstjes welke vanzelf van de huid afvallen. Het herstel proces is gestart. 

Stap 5: Het verdere verloop van het herstel wordt besproken, er worden foto's gemaakt.

Stap 6: Telefonisch contact. Na een aantal dagen zal ik telefonisch contact met je opnemen om te vragen hoe het herstel verloopt. 

Stap 7: 14 dagen na de behandeling kan de eventuele nacontrole afspraak worden ingepland

Stap 8; Indien nodig wordt een vervolgbehandeling ingepland (4 -6 weken na de eerste behandeling) 

Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, maar u ziet direct al resultaat, de huid is al wat strakker. De plasma spots zullen binnen 5-7 dagen veranderen in korstjes en vanzelf van je huid vallen, De huid is hierna nog wat roze (nieuwe huid) . Het is belangrijk de huid droog te houden en niet aan de korstjes te zitten. Deze moeten vanzelf van de huid afvallen. Laat je huid het werk doen en zichzelf op een natuurlijke manier herstellen. Wanneer de korstjes eraf zijn mag je de huid weer behandelen met de hiervoor mee gegeven naverzorging. 

Deze zeer effectieve behandeling voor lifting, huidverjonging en huidverstrakking boekt in slechts 1 -2 behandelingen zichtbaar resultaat. Wanneer er voor een bepaald gebied nog een nabehandeling gewenst is wordt dit na 4 - 6 weken ingepland tegen een gereduceerd tarief. (dit wordt besproken tijdens de intake en staat in het behandelplan).

Voordelen plasma lift 

  • Korte behandeling;
  • er wordt niet gesneden of geinjecteerd;
  • geen hechtingen;
  • Geen blijvende littekens;
  • Algehele verbetering van de huidconditie;
  • korte herstelperiode;
  • Natuurlijk resultaat.

Zowel voor de behandeling als na de behandeling mag de huid niet door zon, zonnebank of zelfbruiner gebruind worden. Hiervoor wordt een periode geadviseerd van minimaal 6 weken. 

 

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het