Fillerbehandeling

Fillers kunnen voor vele verschillende doeleinden worden gebruikt. Een populaire behandeling is dan ook de lipfiller behandeling. Met een filler kan er op een specifieke plek meer volume in de huid worden aangebracht. Deze behandeling is ideaal voor het opvullen van lijntjes en rimpels, de al eerder vernoemde lip behandelingen, opvullen van de neus-lipplooi, behandeling van de "haviksneus", verslapte huid of het verfijnen van fijne lijntjes rondom de mond.
 

Het resultaat van de behandeling

Het resultaat van een fillerbehandeling is direct zichtbaar. De mesogun is uitgrust met een programmeerbaar systeem hierdoor  is teveel of te diep inbrengen vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dt de kans op blauwe plekken of zwelling minimaal is. Het effect van de filler blijft gemiddeld 6 tot 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het resultaat blijft is geheel persoonsafhankelijk. Alcoholgebruik, veel UV straling of roken kunnen een negatief effect hebben op de levensduur van de fillers.
 

De procedure

Voordat de behandeling begint dien je een gezondheidsvragenlijst te doorlopen. Tijdens het gesprek zal ik je verwachtingen in kaart brengen om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven waar jij tevreden mee bent. Het te behandelen gebied wordt verdoofd met behulp van een speciale verdovingscrème. Hierdoor zal de behandeling pijnloos zijn. Na afloop van de behandeling krijg jij nog een formulier en advies over de nazorg mee naar huis. Zo kan je ook thuis het behandelde gebied de juiste nazorg geven.
 

Fillers met Mesogun

De fillers worden ingebracht met een Mesogun. De Mesogun kan ingesteld worden waardoor er bij iedere injectie de juiste dosering uit komt. Ook is de diepte van de naald in te stellen zodat de juiste huidlaag geïnjecteerd wordt. Professionele en veilige apparatuur voor het mooiste resultaat.
 

Product merk: Stylage

Het productmerk waar ik mee werk is Stylage. De fillers van stylage zijn al sinds 2007 op de markt. Cosmetische artsen uit maar liefst 80 verschillende landen wereldwijd maken gebruik van dit merk. Het merk stylage heeft een groot assortiment aan verschillende typen fillers. Iedere filler van Stylage bevat hyaluronzuur. De verschillende koppelingen van de moleculen in de filler zorgt ervoor dat er voor ieder gebied in het gezicht een filler is die daar het best bij past. Alle fillers van stylage hebben een CE markering wat inhoudt dat deze voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.
 

Behandelgebieden

Met de fillers van Stylage kunnen o.a. de volgende gebieden worden behandeld:

  • Voorhoofdrimpels
  • Fronsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Neus- lippenplooi
  • Marionet lijntjes (Afhangende mondhoeken)
  • Liprimpels
  • Lippen

Kosten van een fillerbehandeling

Filler stylage:

0,5 ml     € 120,00
1 ml        € 200,00

Bij minder dan 0,5 ml betaald u € 45,00 per eenheid.

Vanaf 0,5 ml kan men ook per eenheid extra afnemen. U betaald dan per extra eenheid € 30,00

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het