Hairstyling tips voor de zomer

Stiekem hopen we ieder jaar weer op een warme en zonnige zomer. Wanneer de zon schijnt trekken we massaal allemaal naar buiten voor het genieten van een lekker wijntje of drankje op het terras. Je zomerkleding wordt weer uit de kast gehaald en hier wil je je hairstyle natuurlijk op aanpassen. Voorkom plakkerig haar tijdens de warme dagen. Met deze hairstyling tips ziet jouw haar er de hele zomer prachtig uit:

Tip # 1 Maak je haar nat voor het zwemmen

Wanneer je gaat zwemmen in zout zeewater of zwembad water vol chloor neemt je haar dit water op. En dat chloor en zout zeewater een ramp voor je haar is hoef ik jou niet te vertellen. Een simpele truc om dit een klein beetje tegen te gaan is het nat maken van je haar voordat je het water in gaat. Je haar neemt minder snel het chloor of zoute water op waardoor het dus ook minder de kans krijgt te beschadigen.

Tip # 2 Je haar minder vaak wassen

Was jij je haar iedere dag? Probeer dit eens te verminderen naar tweemaal per week. Je haar zal steeds minder vet worden waardoor het langer goed blijft zitten. Ideaal om die warme föhn tijdens de zomer dagen te vermijden.

Tip # 3 Haar protector

We beschermen onze huid tegen de felle uv-straling. Dus waarom eigenlijk ons haar niet? Er zijn speciale haarproducten te vinden die je haar beschermen tegen de zon, en dus ook uitdroging, verkleuring en beschadiging. Met een haar protector is je haar tijdens het zonnen beschermd en blijft je haar in een gezonde conditie zonder uit te drogen.

Tip # 4 De zomerse bun

In de zomer wil je niets liever dan je haren opsteken en uit je nek halen. Verdeel je haar in een bovensectie van slaap tot slaap en haal de rest even uit de weg. Vlecht de bovensectie in naar achteren tot aan de andere sectie haar. Pak nu alles samen zonder de vlecht uit elkaar te halen en creëer een losse knot op je hoofd. Een leuke haarstijl voor de zomer!
 

Opzoek naar een hairstylist voor de meest prachtige en/of elegante hairstyles? Bekijk mijn hairstyling pagina dan eens voor de mogelijkheden!

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het