Je lipcontour verbeteren met de mesogun 

Misschien twijfel je al een tijdje om iets aan je lippen te laten doen. In deze blog leg ik je uit hoe je door middel van de mesogun, je lipcontour kunt laten accentueren en je lipvolume kan vergroten.

Je lippen zijn een eye-catcher

Ze vormen een belangrijk onderdeel van je gezicht: je lippen. Wanneer je hier iets aan verandert kan dit meteen een effect hebben op je gezicht en daarmee je uitstraling. Misschien behoor jij tot een het deel van de mensen die niet tevreden is met haar lippen. Misschien vind je de vorm niet mooi of vind je je lippen te dun? Door fillers te gebruiken kun je zorgen voor vollere lippen, minder rimpeltjes rond je mond en je vorm van je lippen herstellen. 

Het magische stofje: hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam aanwezig is. Ze levert een bijdrage aan de stevigheid en elasticiteit van de huid. We krijgen allemaal te maken met een natuurlijk verouderingsproces, onze huid staat dagelijks bloot aan allerlei omgevingsfactoren. Dit zorgt er in de loop der jaren voor dat er rimpeltjes en lijntjes ontstaan. Door middel van hyalyronzuur kun je dus zorgen voor vollere lippen en een meer zichtbare lipvorm. 

Bang voor pijn? Ik verdoof het gebied met een verdovende créme. De mesogun wordt ingesteld op de hoeveel er wordt ingespoten en hoe diep de naald de huid in moet gaan. De behandeling is zeer effectief en een behandeling duurt slechts tien minuten per zone. 

Wil je meer informatie? Neem contact met me op!
Neem gerust een kijkje in mijn portfolio voor eerdere resultaten. 

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het