Mesofill 

De mesofill is een combinatie van verschillende stoffen zoals hyaluronzuur, aminozuren, oligo-elementen, mineralen en vitaminen. Al deze stoffen hebben ieder een andere werking welke zorgen voor een verbluffend resultaat. Deze stoffen worden door middel van een injectienaald op de gewenste plekken onder de huid ingebracht. Zones waar de mesofill vaak wordt gebruikt zijn de wangen rondom de mond en de lippen. Ook andere gewenste gebieden zoals de afhangende mondhoeken of voorhoofd rimpels kunnen worden behandeld.

De resultaten

De werkende stoffen in de mesofill zorgen voor het aanzetten van de fibroblasten tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Dit zijn effecten van een behandeling met mesofill:

  • Je huid behoudt een vaste structuur dankzij de nieuwe collageen

  • Je huid blijft rekbaar dankzij de elastine

  • Een sponsachtige textuur door de hyalonzuur voor een frisse en jonge uitstraling

  • Een hydraterende en revitaliserende onderhuid

  • Rimpels in de bovenhuid zijn minder zichtbaar

  • Verfijning van grove poriën

  • Effect 6 tot 9 maanden zichtbaar (afhankelijk van ieder huidtype en levenswijze)

Hoe gaat het in zijn werking?

Voorafgaand de behandeling bespreek ik samen met jou de gewenste resultaten. Door het invullen van een gezondheidsvragenlijst ben ik op de hoogte van je eigen gezondheid en eventuele hindernissen welke voor de behandeling van groot belang zijn. Tijdens de gehele behandeling neem ik met je door wat ik ga doen en wat je kunt verwachten. Het behandelde gebied verdoof ik met een speciale verdovingscrème. De behandeling is hierdoor vrijwel pijnloos. Na de behandeling nemen we samen de nazorg door zodat je precies weet hoe je het behandelde gebied moet verzorgen.

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creëren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het