Mesofill 

De mesofill is een combinatie van verschillende stoffen zoals hyaluronzuur, aminozuren, oligo-elementen, mineralen en vitaminen. Al deze stoffen hebben ieder een andere werking welke zorgen voor een verbluffend resultaat. Deze stoffen worden door middel van een injectienaald op de gewenste plekken onder de huid ingebracht. Zones waar de mesofill vaak wordt gebruikt zijn de wangen rondom de mond en de lippen. Ook andere gewenste gebieden zoals de afhangende mondhoeken of voorhoofd rimpels kunnen worden behandeld.

De resultaten

De werkende stoffen in de mesofill zorgen voor het aanzetten van de fibroblasten tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Dit zijn effecten van een behandeling met mesofill:

  • Je huid behoudt een vaste structuur dankzij de nieuwe collageen

  • Je huid blijft rekbaar dankzij de elastine

  • Een sponsachtige textuur door de hyalonzuur voor een frisse en jonge uitstraling

  • Een hydraterende en revitaliserende onderhuid

  • Rimpels in de bovenhuid zijn minder zichtbaar

  • Verfijning van grove poriën

  • Effect 6 tot 9 maanden zichtbaar (afhankelijk van ieder huidtype en levenswijze)

Hoe gaat het in zijn werking?

Voorafgaand de behandeling bespreek ik samen met jou de gewenste resultaten. Door het invullen van een gezondheidsvragenlijst ben ik op de hoogte van je eigen gezondheid en eventuele hindernissen welke voor de behandeling van groot belang zijn. Tijdens de gehele behandeling neem ik met je door wat ik ga doen en wat je kunt verwachten. Het behandelde gebied verdoof ik met een speciale verdovingscrème. De behandeling is hierdoor vrijwel pijnloos. Na de behandeling nemen we samen de nazorg door zodat je precies weet hoe je het behandelde gebied moet verzorgen.

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Mijn klanten lopen stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops en mesotherapie. Samen met jou creëren we de perfecte en meest passende look voor waar je ook moet naar toe gaat.

Prijslijst
Kijk mee