Mesotherapie: een serum van natuurlijke plantextracten

Mesotherapie is een unieke methode die bewezen heeft voor geweldige resultaten te zorgen. De resultaten zijn ook nog eens direct zichtbaar na de behandeling. Mesotherapie is een gezonde en veilige manier om de huid meer vitaliteit te geven. Door middel van kleine injecties wordt een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen (essentiele vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en antioxidanten) in de middelste huidlaag ingebracht. De basis is hyaluronzuur, een stof  die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Hyaluronzuur is hygroscopisch (heeft een enorm vermogen water aan te trekken) hierdoor bevorderd het de hydratatie van de huid. Mesotherapie pakt de oorzaak van verouderingsverschijnselen aan door het verbeteren van de stofwisselingsprocessen in de huid. De onderste huidlagen worden weer egaal, elastisch en verkrijgen nieuwe veerkracht.

Waarom zou je kiezen voor mesotherapie? 

Er zijn mensen die totaal geen moeite hebben met ouder worden en het verlies van de elasticiteit van de huid waardoor er rimpeltjes ontstaan. Maar er zijn ook mensen die liever de elasticiteit en vitaliteit van de huid willen verbeteren en kiezen om dit te behandeling. Wanneer je graag een fris en jong uiterlijk wilt behouden, kun je mesotherapie overwegen. Mesotherapie wordt het meest toegepast in het gezicht, hals, handen, buik, benen en dijen. 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Bij het ouder worden verliest onze huid collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid slapper wordt en er rimpels ontstaan. Bij mesotherapie wordt door middel van een mesogun een huideigen stof genaamd Hyaluronzuur ingespoten die de aanmaak van collageen stimuleert. Deze stimulatie zorgt ervoor dat de huid weer elastisch wordt en er strakker uitziet. De naald van de mesogun wordt ongeveer tot 2 mm onder huid ingebracht, het apparaat is computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte vantevoren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep inspuiten is hierdoor uitgesloten. Dit in tegenstelling tot handmatig inbrengen. Blauwe plekken of zwellingen komen niet of in mindere mate voor. De behandeling is nagenoeg pijnloos, duurt ongeveer 10 minuten per zone en is heel effectief: na de behandeling zie je direct resultaat. 

Welke effecten kun je verwachten?

 • Een verjonging en verstrakking van de huid.
 • Een egale teint en verbetering van de porie structuur.
 • Vermindering van rimpeltjes, fijne lijntjes en kraaienpootjes. 

Contra-indicaties: 

Er zijn specifieke indicaties waarbij het afgereden wordt om mesotherapie te ondergaan:

 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Kanker
 • Chronische of lokale infecties 
 • Allergie tegen bestanddelen van de werkstoffencocktail

De facts op een rij

 • Een anti-aging techniek die de huidstructuur verbetert.
 • Met de mesogun worden door middel van een zeer fijne naald injecties in de huid gegeven. 
 • De behandeling duurt gemiddeld 10 minuten per lichaamszone.
 • Voor een optimaal resultaat worden er 5 behandelingen aangeraden (2 wekelijks). 
 • Het beste is om de behandeling elke 6 maanden te herhalen. 
 • De meest behandelde zones zijn gezicht, hals en handen. 

 
Voel je altijd vrij om vrijblijvend contact met me op te nemen, mocht je vragen of onzekerheden hebben.

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het