Een mini make-over met je vriendinnen! 

In deze blog vertel ik je hoe leuk het kan zijn om samen met je vriendinnen met make-up bezig te zijn en samen een nieuwe look te proberen! 

Gezellig samen zijn

Eens in de zoveel tijd is het leuk om dingen te veranderen. Die drang voelen we allemaal. Er zijn tal van activiteiten en workshop te doen en een mini make-over door middel van visagie behoort ook tot 1 van de mogelijkheden. Tot 3 personen kun je bij mij in de salon komen en verzorg ik een hapje en drankje. Mocht je met meer dan 3 personen willen komen, kan dit natuurlijk ook en wijken we uit naar een grotere locatie. Samen bezig zijn met make-up leert jezelf en elkaar op een andere manier te bezien. Wat zijn je sterke punten, wat is eigenlijk je stijl en welke make-up kun je het beste gebruiken en op welke manier om jezelf een stralende look te geven. 

Stylingtips en make-up advies

Mijn rol in dit verhaal is dat ik optreed als gastvrouw. Deze workshop kun je boeken als verwencadeau voor jezelf, voor je vriendinnen, voor je moeder maar ook bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest. Ik zorg voor hapjes en drankjes, jullie brengen jezelf mee en we kunnen van start. Ik zal jullie ieder individueel advies geven over hoe je jouw sterke punten accentueert en waarmee je dit het beste kunt doen. Verder zal ik de basics van make-up gebruik en huidverzorging aan jullie uitleggen. 

Ook interesse in een mini-make over? Waarbij je met meer zelfinzicht en een nieuwe look de deur uitloopt? Neem contact op! 

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Mijn klanten lopen stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops en mesotherapie. Samen met jou creëren we de perfecte en meest passende look voor waar je ook moet naar toe gaat.

Prijslijst
Kijk mee