Wat is mesotherapie? 

In deze blog leg ik je uit wat mesotherapie precies is, waarom ik het aanbied en welke resultaten er mee worden behaald.

Mesotherapie: wat is het?

Het is een methode die uiterst effectief is en na de behandeling gelijk het resultaat laat zien. Het advies is om elke 3 maanden een onderhoudsinjectie te doen. En gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig voor het perfecte resultaat. Maar wat is het nu eigenlijk? Mesotherapie is een methode die een effect heeft op de elasticiteit van de huid. Het zorgt er voor dat de huid weer vitaler wordt. Het zorgt hydratatie en een strakkere huid. Het serum dat wordt gebruikt bestaat uit onder andere natuurlijke plantenextracten, enzymen en vitaminen.

Nieuwsgierig wat mesotherapie voor jou kan doen?

Er zijn mensen die totaal geen problemen hebben met het natuurlijke verouderingsproces en natuurlijk oud worden prefereren boven het 'sleutelen' aan jezelf. Dat is helemaal prima! Maar sommige mensen willen er graag jeugdig uit blijven zien en zichzelf dusdanig verzorgen dat ze zich goed voelen bij wie ze zijn en dit ook uitstralen. Mesotherapie wordt het meest toegepast in het gezicht, de hals, handen, buik, benen en dijen. Het vermindert rimpeltjes, fijne lijntjes en kraaienpootjes, het kan acne littekens mooi opvullen zodat ze minder zichtbaar zijn, hetzelfde geldt voor pigmentvlekken. Daarnaast zorgt mesotherapie voor aan algemene verjonging en versteviging van de huid en geeft het een egale tint en vernauwd het de porie structuur. 

Tevreden klanten

De klanten die bij mij in de salon komen geven allemaal aan dat ze de behandeling niet pijnlijk vinden en vinden het gaaf om te zien dat er zo snel al een effect te zien is. 
Zelf ook de magie van Mesotherapie ervaren?

Maak een afspraak

Terug naar overzicht
Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het