Wat doe ik

Ik heb een breed aanbod op het gebied van visagie, styling en beauty behandelingen. Zo kun je bij mij terecht voor diverse make-up diensten. Denk aan bruidsmake-up, avond make-up, de perfecte festival of glitter/glamour look. Vervolgens maak ik - als je dit wenst - je look af met een passende haarstyling. Wil je je lip contour accentueren of je rimpels laten vullen? Kies dan voor mesotherapie. Klik op de betreffende dienst om je in te lezen in de mogelijkheden! 

Voor consumenten

Zoals je nu inmiddels misschien wel weet, gaan mijn diensten verder dan enkel het aanbrengen van make-up. Ik geef je advies over huidverzorging, je wenkbrauwvorm, kijk naar je persoonlijkheid en creëer op basis daarvan de perfecte look. Ook kan ik je leren hoe jij bij jezelf een mooie look kan creëren via een visagie-workshop. Tot 3 personen ontvang ik je in mijn salon en bij meer dan 3 personen zullen we uitwijken naar een mooie locatie. Ik verzorg ook een hapje en drankje. Naast make-up en haarstyling bied ik ook beauty-behandelingen aan op basis van mesotherapie. Mesotherapie zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling. Een mesofil of fillerbehandeling geven bijvoorbeeld je lipcontour het perfecte accent of een mooie vollere lip, daarnaast behandel ik fijne lijntjes, rimpels en de "havikneus".

Voor zakelijke klanten

Ik krijg uiteenlopende opdrachten binnen binnen diverse branches. Zo werk ik voor de fotografie-, film- en televisiewereld, fashionindustrie en voor beautymerken. Op zoek naar een allround visagiste voor een magazine of andere media uiting? Ik sta klaar om naar de locatie te vertrekken. Organiseert u een modeshow, theatershow of event? Ik pas de perfecte look toe bij het desbetreffende thema. Ook voor videoclips verzorg ik professionele make-up en styling. Ik zorg voor de perfecte match tussen het model en de opdracht! 

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven kan het soms zinvol zijn om een workshop visagie te boeken. Ik kom naar de organisatie en geef onder de vrouwen een advies over hoe de persoonlijke uitstraling van de desbetreffende medewerker kan worden versterkt. Vervolgens leren de vrouwen zelf hoe ze op een passende zakelijk manier make-up kunnen aanbrengen. Meer informatie is te vinden bij de workshops die ik aanbied. 

Neem contact op voor meer informatie of boekingen.

Hi, ik ben Wies!

Ik heb een passie voor make-up, hairstyling, het uiterlijk en alles wat daarbij komt kijken. Het werk dat ik doe is veel meer dan enkel make-up aanbrengen. Make-up, styling en jezelf goed verzorgen, versterken je uitstraling. Heb jij te maken met ouderdomsverschijnselen zoals een slapper wordende huid, rimpels of een vermoeide blik? Samen kiezen wij een behandeling die jouw ouderdomsverschijnselen verhelpen en je weer een frisse uitstraling geven. Je kunt bij mij terecht voor make-up, haarstyling, visagie workshops, fillers, mesotherapie en een plasmalift. Mijn klanten lopen na een behandeling of na styling stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit. Ik help jou bij het creƫren van de gewenste look.

Portfolio
Kijk mee
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid
Ik begrijp het